Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Mokslo taikomieji tyrimai Lietuvos kolegijose
Current
Archives
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol 1 No 19 (2023): Mokslo taikomieji tyrimai Lietuvos kolegijose
Published:
2023-06-28
Humanitarinių mokslų tyrimai
The use of linguistic devices in advertisement slogans on social media
Gabija Konopacka, Dinalda Simuntienė
5-11
PDF
Shakespeare in Lithuanian
Ema Vyroubalová, Gemma Navickiene
12-18
PDF
Medicinos ir sveikatos mokslų tyrimai
Burnos priežiūros specialistų komandinis darbas
Evelina Daugėlienė, Domantė Beinorytė
19-26
PDF
Suaugusių žmonių dantų gydymo baimės ir burnos ligų profilaktikos sąsajos
Rita Juchnevičienė, Eglė Zdanavičienė, Daiva Mačiulienė, Asta Motūzienė
27-34
PDF
Pacientų informuotumas apie dantų implantų priežiūrą ir sąsajas su burnos priežiūros įpročiais ir burnos sveikata
Erika Kuizinaitė, Lijana Samoilova, Viktorija Venevičienė
35-42
PDF
Kineziterapija pagerina COVID-19 liga persirgusių asmenų kvėpavimo funkcijas, pusiausvyrą ir fizinį pajėgumą
Laura Žlibinaitė, Ugnė Tolkevičiūtė, Diana Nemčiauskienė, Milda Gintilienė, Ligita Šilinė
43-48
PDF
Socialinių mokslų tyrimai
Pasitenkinimas studijomis – nuo studento iki absolvento
Kristina Adomaitienė
49-57
PDF
Ikimokyklinio ugdymo specialistų poreikis darbo rinkoje: pedagogų paieškos ypatumai Kauno miesto ugdymo įstaigų vadovų požiūriu
Algimantas Bagdonas, Asta Jakimavičienė, Lina Majauskienė
58-68
PDF
Būsimųjų pedagogų požiūris į savanoriškos veiklos bei „minkštųjų“ gebėjimų ugdymo(si) sąsajas: Lietuvos ir Latvijos aukštųjų mokyklų atvejis
Algimantas Bagdonas, Nijolė Meškelienė, Svetlana Ušča, Jana Grava
69-78
PDF
Towards a green university: case of Lithuanian higher education institutions
Rasa Bartkutė, Vitalija Skėruvienė
79-88
PDF
Coaching as a tool for unlocking learning potential
Ieva Brazauskaitė-Zubavičienė, Asta Pukienė, Claudia Saccone
89-96
PDF
Atvejo vadybininko veiklos motyvacija
Sandra Dragūnienė, Laima Milkintaitė
97-103
PDF
Paramos prieinamumas Kauno kolegijos studentams pasitelkiant informacijos sklaidą
Rasa Gaižiūnaitė, Daiva Stankevičiūtė-Volkauskienė
104-115
PDF
Socialinio darbo su pabėgėliais ir prieglobsčio prašytojais ypatumai
Martyna Giedrimaitė, Aristida Čepienė
116-126
PDF
Žaliosios bankų transformacijos vertinimas: Lietuvos atvejis
Giedrė Lapinskienė, Genė Achranovič, Irena Danilevičienė, Violeta Baltrūnienė
127-138
PDF
Socialinių paslaugų poreikio vertinimas iš pasiūlos perspektyvos: Panevėžio miesto savivaldybės atvejis
Diana Micevičienė
139-147
PDF
From micro culture of learning to regional needs: development of international social entrepreneurship course
Heidi Myyryläinen, Wilfred Ledoux Tchasse Simo
148-158
PDF
Behavioural characteristics of overparented children and their parents
Lijana Navickienė, Ilona Kupčikienė
159-165
PDF
Neigiamų socialinių reiškinių prevencija ikimokyklinio ugdymo mokyklose
Rimanta Pagirienė, Daiva Ramanauskienė
166-174
PDF
Pradinių klasių mokytojų, taikančių STEAM ugdymo metodą, patirtys integruoto-holistinio kompetencijų lygmens požiūriu
Irma Spiriajevienė, Giedrė Tumosienė, Jūratė Lastauskienė
175-187
PDF
Dirbtinis intelektas aukštajame moksle: viešosios komunikacijos Lietuvoje aspektas
Lina Šarlauskienė
188-197
PDF
Darbuotojų asmeninių vertybių reikšmė pasitenkinimui darbu
Andrius Šmitas
198-203
PDF
Student support and motivation in online learning: evidence from pilot online course implementation
Rasa Tamulienė, Alina Liepinaitienė, Edvinas Ignatavičius
204-211
PDF
Studentų požiūris į socialiai atsakingo verslo siekius Lietuvoje
Sandra Žukauskienė, Egidijus Žukauskas
212-220
PDF
Technologijos mokslų tyrimai
Data acquisition for digitisation in the paraffin candle production process
Giedrius Blažiūnas
221-227
PDF
Pasyviosios magistralės panaudojimas optinės prieigos tinkluose
Rimantas Plėštys, Jurgita Dabulytė-Bagdonavičienė, Gintaras Butkus
237-245
PDF
Juodųjų serbentų, aviečių, aronijų, obuolių ir rabarbarų vyno distiliatų šalutinių fermentacijos produktų, turinčių įtakos gėrimų saugai ir kokybei, tyrimai
Aušra Šimonėlienė
246-252
PDF
Open Journal Systems
Information
For Readers
For Authors
For Librarians